Så er det med at få gang i festerne. Mange har savnet at kunne deltage mere i socialt samvær. Der har været restriktioner og stramme nedlukninger. Der er åbnet mere op for, at flere kan samles. Der er mange begivenheder, der er værd at fejre. Sommerfester, konfirmationer, fødselsdage og bryllupper. Ved mange af disse sammenkomster er det oplagt at servere alkohol. For det første fordi det smager godt. Men også fordi det giver en mere afslappet stemning. Ofte er det en kombination af øl og vin, der bliver serveret under selve maden. Når der så er dj og dans, er det mere selve spiritussen, der kommer frem. Tequila er også oplagt i baren. Tequila tilbud findes i Otto Duborg. Ofte serveres denne alkohol med citron og salt, for at fremhæve smagen af tequila. Hvordan man vælger at indtage den (med eller uden citron og salt) er selvfølgelig op til den enkelte.

Forskellige slags tequila

Der findes både den klare og den gyldne tequila. Man kan eventuelt prøve begge, når man benytter sig af tequila tilbud. Der er Sierra, Pitu og Jose Cuervo som forhandles i Otto Duborg. Alle anerkendte og spændende mærker, der bare venter på at blive udforsket. Hvis man hyrer en bartender, eller ens ven har forstand på cocktails, er tequila et oplagt valg. Der kan også laves mange spændende drinks, hvor tequila er inkluderet. Det er ofte sådan, at der vil være en række forskellige cocktails, man kan vælge imellem, såfremt der er bar samt bartender, som en del af festen.
Brug tilbud på tequila til den næste fest eller begivenhed der skal fejres. Det er blot at gå ind på Otto Duborg og bestille det alkohol man har brug for. Derefter kan det afhentes i Otto Duborg. Så er varerne pakket og klart til så det lige kan afhentes. Venner og familie kan også afgive deres bestilling på hjemmesiden, der har åbent 24 timer i døgnet.