Det at skulle lave store events eller stormøder med en hel virksomhed for at rykke dem i en bestemt retning, eller bare rykke en lille smule kræver at man har en vis erfaring med det. Min egen kæphest lyder, hvordan får jeg alle hestene til at løbe i samme retning, for det er jo det som tæller og det der får en virksomhed til at køre på skinner – men at få det til at ske i virkeligheden, kan være en stor opgave i sig selv. Nogen gange bliver man nød til at trække på eksperter udenfor ens egen cirkler, for at det ikke skal blive alt for indspist, og i vores tilfælde blev det et event firma i københavn som vi valgte der skulle tage sig af denne opgave. Welcomehome.dk er et fuldt service eventbureau, der klarede det hele for os, og det vi fik ud af vores event var at alle vores medarbejdere havde fået en energi med hjem, som de var ivrige for at omsætte i deres arbejde – så for os havde det lønnet sig at arrangere et eventbureau.

Vi sad som tryllebundet til stolene, lige fra vi havde sat os, og til vores stormøde var afsluttet, og alene det fortæller at det var et super godt event med god effekt, og at vores event firma havde gjort det godt.
At afholde stormøder på denne måde, er noget vi vil gøre meget mere af, ikke bare er det innovativt, men også brugbart og til at omsætte bagefter. De fik de fleste af vores heste til at løbe i samme retning, og jeg er sikker på at de sidste også nok skal følge flokken, for vi mennesker er jo også et flokdyr, og står ikke så gerne alene ude i kulden.
Søgningen eventfirma København var det der førte os til welcomehome.dk og jeg kan da varmt anbefale andre virksomheder at prøve det, og kan sige at pengene er givet godt ud, og kan betale sig for ens virksomhed. Vi har da også allerede booket os for et par ekstra opfølgnings events, for at holde fat i den røde tråd.