Mange gange kan det godt betale sig at have en god placering for sin virksomhed, og afhængig af hvad det er for en forretning, er det stort set altid godt at man kan komme dertil med offentlige transportmidler. Ikke at folk ikke har biler, men det kan være besværligt at finde en parkeringsplads i centrum af en by, hvor der ligger mange specielle forretninger samlet.

Det er også god reklame og markedsføring, at man kan skrive at folk kan komme til ens forretning med offentlige transportmidler, der holder lige udenfor døren. Udover at man har en god placering i centrum, er det også nødvendigt med en god markedsføring, så man også bliver synlig for sine kunder.

Det kan man selvfølgelig gøre på mange måder, men jeg valgte at få professionelle til at gøre lige den del for mig, så min forretning og mine produkter også ramte lige det kundesegment som jeg rigtig gerne ville ud til.