Ofte når man skifter bolig, og er ved at flytte ind i en lettere brugt bolig, kan det være nyttigt at få fat på en der kan foretage en gulvafslibning inden man flytter ind, lige som vi gjorde – for så var alt klart og til at vores møbler kunne komme på plads med det samme – og så er det også væsentligt nemmere at komme til for gulvafsliberen. Vi søgte simpelthen efter gulvafslibning Herlev på Google, da vi boede i Herlev området – og her fandt vi så en gulvservice i Herlev, som gav os et rigtig godt tilbud. Han fortalte også at nu vi havde valgt at få gulvene slebet af inden vi flyttede ind, var prisen også en helt anden, og vi fik et rigtig godt tilbud. Så for os betalte det sig at google gulvafslibning Herlev, for at få fat på et gulvfirma i Herlev.
Det var de flotteste gulve der kom frem efter gulvafslibningen, og ud over at det var nemt for gulvmand i Herlev at komme til, så var det også nemt for os, at se om han var kommet ud i alle hjørner og kroge.

De grimme mørke striber der var i gulvet inden de blev slebet, forsvandt, og der blev de fineste ensartede striber efter gulvslibningen. Samtidig fik vi så også gulvet efterbehandlet med en ekstra stærk gulvlak, så gulvet kunne holde til diverse hunde, børn og fester som vi vidste ville komme til at gå på gulvet.
gulvet blev flot at se på, og slidstærkt og så var det afsindigt nemt at holde rent efterfølgende.
Gulvmanden i var enormt dygtig og gjorde sit arbejde fagligt ordentligt, og vi havde absolut intet at klage over bagefter – og jeg er sikker på at vores gulve kan holde i rigtig mange år, inden at vi igen skal have fat på gulvfirmaet i Herlev. Professionelt, hurtigt og til en rimelig pris. Jeg er glad for at vi valgte den løsning med gulvafslibning frem for at få lagt tæpper på, nu jeg har set det færdige resultat med gulvafslibningen og efterbehandlingen.