Når man skal have hjælp med videoproduktion og streaming er mediehuset et oplagt valg. Vi har mere end 25 års erfaring med at hjælpe private og virksomheder med netop dette. Når man tænker på hybridmøder københavn er vi den rette partner til at hjælpe med netop dette. Vi tilbyder også hjælp til zoom- møder, og især i denne tid med corona epidemi, er det mere relevant end nogensinde at man stadig kan holde møder, selvom man ikke kan mødes fysisk. Vi kan også hjælpe med online konference, idet man kan lave live streaming, således at medarbejdere der er spredt geografisk over et større område, kan mødes online.
Mediehuset København assisterer ved Hybridmøder og konferencer. Vi lejer møderum ud og hjælper med at facilitere ved Hybridmøder og konferencer

Gå online med video.

Når Mediehuset København faciliteter mødelokaler til hybridmøder København er vi selvfølgelig opmærksomme på, at der også skal holdes den nødvendige afstand i forhold til corona restriktioner. Derfor faciliterer vi mødelokaler som også kan tilpasses dette. Ved zoom-møder hjælper vi gerne med hele det setup der er nødvendigt. Vi underviser ligeledes også gerne dine medarbejdere i Zoom. Så er alle rustet til at kunne bruge dette program. En online konference skal således kunne gennemføres så det tekniske og selve kvaliteten er på plads. Dette kan vi hjælpe med som mediehus. Det er essentielt at en online konference kan forløbe så gnidningsfrit som muligt, så mødet er effektivt og alle deltagere får noget ud af mødet. Det er vigtig at billedkvaliteten er skarp og præcis, og at alle deltagere forstår den brugerflade som fx. zoom er udstyret med.
Vi hjælper dig ved Mediehuset København med netop den videoproduktion man søger. Man kan kontakte os på mail eller telefon og tage en snak med os om videoproduktion og streaming. Kontakt os gerne i dag.