Ingen fest uden mad. Der er i hvert fald kun få fester, for man ikke serverer mad, og ellers bliver man enige om, at man spiser hjemmefra, og ellers er der som regel snacks at finde, der kan stille den værste sult, indtil man kan spise derhjemme eller på vejen hjem – nogle gange får de få overnattende gæster lov til at spise hos en dagen efter, eller man køber noget sammen eller tager ud at spise.
Men det er som regel til de private og små fester, at man gør den slags, for det er noget andet, når det bare begynder at blive halv officielt, om det er kollegaer, venner, familie eller en blanding af samme, som der skal samles.
Man ender tit med at tale om maden bagefter, om den bliver spist som noget af det første, eller den kommer senere på dagen – tit er det dog som et af de første punkter på programmet.
Man har jo ikke den samme energi eller overskud, når man ikke har spist, og det er også en uskreven regel, at hvis man inviterer til fest, så sørger man for maden, hvor man så til gengæld som minimum får en værtsgave.

Det hele blev ordnet med mad ud af huset

Men det er jo ikke nemt, specielt ikke når der er mange mennesker, som der kigger forbi, for nogle personer kan ikke lide det ene, nogle er allergiske, og andre vil ikke spise visse ting af forskellige årsager.
Men værst af alt er nok, at du ved, at du ikke er god til at lave mad og da slet ikke af sådan nogle store portioner.
Og du vil ikke bede naboer og andre om at hjælpe dig.
Så er det heldigt, at man kan tage fat i for eksempel https://www.frimannsgourmet.dk/mad-ud-af-huset/mad-ud-af-huset, så man får løst det “problem”.
Nogle, der kan finde ud af at lave mad, som der smager godt, hvor man tager forbehold for, hvor mange man bliver, og hvad man kan lide at spise.
Så er der opgave udliciteret, og man skal ikke selv tænke på det – nemmere kan det da ikke blive.