Man kan have en endevæg i en stue, som der minder om et panoramavindue fra en tidligere butik, og det kan da også være, det er sådan et sted, som det har været, hvor man skulle kunne se udvalget af de varer, som man kunne købe.
Det kan se sådan her ud i dag:

Som du kan se, har man valgt at have rullegardiner hele verden rundt på den endevæg, og det ser da også klart bedst ud, så det kommer til at passe med indretningen, men det giver også et bedre ensartet udtryk, som man kan holde ud af se på.
Det ville se mærkeligt ud, hvis de rullegardiner blev afbrudt af nogle mere klassiske gardiner midt i det hele – specielt når det er de samme vinduer, som de skal dække til.
Desuden bliver det så også lettere at regulere med lysindtaget, når man kan regulere de rullegardiner i sektioner, for som du kan se, så er rullegardinerne her også delt op, så man kan tilpasse dem i forskellige afsnit.

Nogle gange er det bare bedst med rullegardiner

For selvom man ved, i hvilken retning denne væg peger, så man har en idé om, hvornår solens lys skinner mest ind, så kan det stadig komme bag på en. Og så afhænger det jo også af, hvornår på året det er.
Det kan være en dag, hvor der kommer meget sol ind ét bestemt sted i dette lokale, så man må skærme lidt af, men det skal jo ikke mørklægges helt, og det er en af grundene til, at det er smart, at man kan inddele de rullegardiner i sektioner, så man kan regulere, hvor meget lys der skal komme ind.
Og så kan man jo altid dreje de rullegardiner rundt, så der kan slippe lidt eller meget lys ind, hvor solen den står mest ind med sine stråler.
Med tiden lærer man den slags at kende, så man næsten på forhånd kan regne ud, hvor meget eller lidt man skal indstille på rullegardinerne for at få den lysmængde ind, som man gerne vil have på kort og lang sigt.