Når man skal handle bæredygtig skoleinventar er det oplagt at kigge ved nordisk group. Her er der et spændende udvalg af forskelligt skoletilbehør, heriblandt møbler og tavler. De bæredygtige materialer, der bruges ved nordiskgroup.dk, er primært genbrugsplast, genanvendt aluminium og bambus. Derudover gives der også assistance til at genanvende og reparere ældre tavler, så de holder længere i brug.
Der findes et varieret udvalg af tavler, og det kommer helt an på, hvad man skal bruge det til. Tjek gerne udvalget af whiteboards, der jo er brugt på rigtig mange skoler. Det kan også være relevant at tjekke flextavler, da det giver fleksibilitet i klasselokalet ved netop at bruge dette system.
Ved at opsætte skinner kan man så nemt og hurtigt rykke rundt på disse tavler, alt efter hvor og hvordan undervisningen skal foregå.

Få hjælp til indretning af lokalerne

Ved nordiskgroup.dk er det ligeledes spændende at tage et kig på fanen det fleksible klasseværelse. Her kan man arbejde med ideer til, hvordan der opnås bedre sammenhæng mellem undervisning og indretning i forhold til hele skoledagen. Der kan ligeledes tages hensyn til, at der også skal være rum til både klasse og gruppeundervisning.
Man kan booke tid til at få et gratis indretningsforslag, og derigennem som skole få inspiration til, hvordan man mere kreativt kan arbejde med indretningen.
Sammen finder man ud af hvilke borde, stole, skabe samt flexskinner, der skal være en del af det fleksible klasselokale. Dermed bliver denne løsning tilpasset den enkelte skole og de udfordringer man står med i forhold til både indretning og undervisning.
Det kan virkelig gøre meget for læringsmiljøet at turde tage fat på indretningen i selve klasselokalet. Det kan skabe helt nye synergier og mere motiverede elever ved at nytænke rammerne i selve lokalet.